info@sommerhus-italien.dk

Når man vælger feriebolig i Italien, er der selvfølgelig en tur dertil. Alt efter temperament, er der flere måder at komme dertil, man kan f.eks. vælge at cykle derned. Hvilken rejseform der er bedst eller billigst er op til den enkelte at vælge og bedømme Alle har vi vel vores foretrukne ferieform. 

Fly

Vælger man at flyve til Italien, er der mange muligheder for at vælge både destination og selskab. I mange lufthavne kan man booke lejebiler. Det bedste råd er at søge på en af de mange flyportaler der findes i dag og få flybilletten til den rigtige pris.
Vælger man at flyve fra Hamborg til Italien, skal man være OBS på muligheden for kø-kørsel i Nordtyskland. Derfor vælger mange at tage en overnatning i nærheden af lufthavnen i Hamborg, for at minimere risikoen for at blive forsinket i trafikken.

Når man lander i Italien er næste skridt ofte at leje en bil.Det er altid en god ide at bestille bilen i forvejen. Det kan være en jungle at finde bil til den rette pris.På nedstående link kan man søge samlet på de forskellige udlejere. 

Biludlejning i Italien

Kør-selv ferie til Italien

Vælger man at køre selv, har man hele tiden muligheden for det frie valg og kan bibeholde spontaniteten. Nogle køre igennem og klare turen i et stræk, mens andre nyder at forlænge turen med en overnatning eller flere og på denne måde få forlænget ferien med nogle ekstra dage.

Som regel er er tre ruter gennem Tyskland.
Den helt lige vej, fra den Danske grænse og til den Østrigske grænse, er motorvej A7, som går nord - syd gennem Tyskland.
Nogle vælger i ca. Midttyskland at køre over Nürnberg, München og herfra videre gennem Østrig.
Endelig kan man også vælge at køre forbi Hamborg, herfra vest på til Bremen og så videre sydpå.

Alle tre ruter er spændende, man kommer gennem forskellige og flotte områder. Det er let at gøre en afstikker og på den måde få mere ud af sin ferie. Er man erfaren og har kørt turen flere gange har man sikkert sin egen rute. Er man førstegangs køre, kan man med fordel søge ruteforslag på nettet eller gennem f.eks. FDM eller på Facebook, hvor der findes grupper som netop omhandler turen gennem Europa.

Østrig

Ønsker man at overnatte eller gøre ophold under vejs er der flere muligheder.

I Østrig kan vi anbefale:

Ferieboliger i Østrig

Vandrehjem

B&B

Tyskland

Ønsker man at overnatte eller gøre ophold under vejs er der flere muligheder.

I Tyskland kan vi anbefale:

Ferieboliger i Tyskland

Vandrehjem

B&B

Biltog fra Hamborg til Italien

Det er i dag muligt at slippe for den lange køretur til Italien. Toget køre fra Hamborg og er fremme næse dag i Verona. Det er både muligt at bestille sovevogn og liggevogn.

Vælger man at booke biltoget til Italien, har man stadig glæden ved "kør selv" ferie, men slipper for den lange køretur gennem Tyskland, måske en ekstra overnatning under vejs eller i forbindelse med en chartertur at skulle betale for billeje når man kommer frem.

Priser, afgangstider og bestilling af bilet til biltoget, kan ses på hjemmesiden:

Biltog fra Hamborg til Italien