info@sommerhus-italien.dk

Seværdigheder nær Gardasøen

Gardasøen - Lago di Garda 18.897375343547
Gardasøen er Italiens største sø og dækker ca. 370 km². Den er skabt af gletsjer efter den sidste istid og ligger i bjergene i Norditalien. Gardasøen er meget dyb, omkring 346 m på det dybeste sted. Men ved søbredden er der mange steder fine badestrande. Søen er et yndet sted at sejle i alt lige fra cykelbåde, sejlbåde, de flotteste motorsejlere og til surfing. Området omkring Gardasøen er i dag et fantastisk turist område, med alt i restauranter, butikker, kunst og kultur. I byerne langs søen er her mange steder markeder på faste ugedage. Ved Gardasøen ligger nogle af de skønneste ferielejligheder, nogle i byerne omkring søen og andre i bjergene. Om aftenen, når alle lysene langs Gardasøen tændes og roen sænker sig over søen, er det et helt anderledes romantisk view man får af søen, palmerne og hele området med bjerge omkring Gardasøen.
Læs mere
Adresse: , Largo di Garda
Se på kort
Milano 115.47390547101
Milano er den moderne by. Her er mode, fodbold og økonomi i fokus. Milano, som ligger oppe i Norditalien, har dog også klassisk kultur at byde på. Noget af det første som man bemærker, når man kommer til Milano, er nok den gigantiske domkirke. Og området omkring kirken er et sandt Mekka at opholde sig på. Her er alle de kendte modebutikker, her er alle slags restauranter garneret med det italienske humør blandt befolkningen. Alt dette er Milano og gør den til en fantastisk hyggelig by. Området i og omkring Milano er et af de mest befolkede område i Italien.
Læs mere
Adresse: Piazza del Duomo 1, 20162 Milano
Se på kort
Canal Grande - Venedig 132.8692942046
Canal Grande er hovedfærdselsåren i Venedig. Den slynger sig som et spejlvendt "S" gennem byen, fra Jernbanestationen og over til Markuspladsen. Kanalen er 3.800 m lang og er ca. 70 m bred på det bredeste sted.På Canal Grande kan man se næsten alle slags både, det er især her vandbusserne sejler, men også vandtaxierne, og massevis af de flotte gondoler. Men husk, alle veje er kanaler, så derfor er her også politibåde, tankbåde (lille størelse), varebåde, skraldebåde, lystbåde ja her er det faktisk kun fantasien der sætter grænse. Og så de ca. 5 meters dybde. Ved Canal Grande´s udløb ligger også havnen, hvor de helt store krydstogtskibe lægger til kajs. Det er en stor oplevelse at se Venedig
Læs mere
Adresse: Ponte Di Rialto 1, 30100 Venezia VE
Se på kort
Rialtobroen, Venedig 132.90307955977
Rialtobroen er en af de mest kendte broer i Venedig (Italiensk: Ponte di Rialto). Den er én af fire broer over Canal Grande. Den første brolignende ting blev bygget i 1181 og var en pontonbro. Efter flere forsøg med rigtige broer af træ, som i øvrigt havde det med at falde sammen, bestilte myndighederne i 1551 et forslag til en ny stenbro. Der kom mange forslag, som blev diskuteret grundigt, og i 1591 stod den nye Rialtobro færdig. Andre kloge arkitekter varslede dog også denne bros kollaps, men den står endnu. Rialtobroen er bygget i et fag og har plads til små butikker op over broen. Om aftenen er den smukt oplyst.
Læs mere
Adresse: Sestiere San Polo 1, 30125 Venezia VE
Se på kort
Venedig 133.1648183608
Venedig (Venezia på Italiensk) er én af de byer som man bør besøge og opleve. Den helt specielle stemning det giver, når der ikke er gader med biler, men kanaler i alle mulige størrelser og med alverdens former for både. Mest berømt er Gondolerne. Venedig rummer utallige muligheder for at opleve kunst, historie, mode, shopping, mad og drikke i mange afskygninger og prislag. Man kan bevæge sig rundt til fods, i en labyrint af snævre stræder, over utallige torve og pladser og på byens 400 broer. Eller man kan tage en taxi (båd), eller komme med den lokale bybus(båd), eller prøve en sejltur i gondol (båd). Hvis man vælger at sejle i gondol, skal man sørge for at aftale en fast pris med gondolieren, - det kan ellers blive dyrt. Venedig er grundlagt på 118 små øer i det 5 århundrede. Husene er opført på pæle. Man kan komme til Venedig endten med båd, bil eller tog. Fra fastlandet er der bygget en dæmning og når man når Venedig er der en station og nogle store P-huse. Herefter foregår det enten til fods eller med båd. Venedig blev i 1987 opført på UNESCOs liste over verdens kulturarv.
Læs mere
Adresse: Sestiere di San Marco 312, 30124 Venezia
Se på kort
Se flere seværdigheder

Ferieboliger ved Gardasøen

Lago di Garda

Gardasøen er Italiens største sø og dækker ca. 370 km². Den er skabt af gletsjere efter den sidste istid og ligger i bjergene i Norditalien. Området omkring Gardasøen er i dag et fantastisk turist område, med alt i restauranter, butikker, kunst og kultur. Ved Gardasøen ligger nogle af de skønneste ferielejligheder, nogle i byerne omkring søen og andre i bjergene. Gardasøen er meget dyb, omkring 346 m på det dybeste sted. Men ved søbreden er der mange steder fine badestrande. Søen er også et yndet sted at sejle i alt lige fra cykelbåde, sejlbåde, de flotteste motorsejlere og til surfing. I flere af byerne langs søen er her markeder på faste ugedage. Om aftenen, når alle lysene langs Gardasøen tændes og roen sænker sig over søen, er det et helt anderledes romantisk view man får af søen, palmerne og hele området med bjerge omkring Gardasøen.

38 sommerhuse i området

Viser side 1 af 4 sider.
Næste side
Sommerhus Desenzano Del Garda 266370IT
Sommerhus Desenzano del Garda - 6 personer
Elegant ferielejlighed på anden sal med elevator, umiddelbart i nærheden af byens...
140
6
3
Sommerhus Lago Di Garda 200972IT
Sommerhus Lago di Garda - 10 personer
Dette elegante feriehus ligger i en park med oliventræer og en stor pool, ca. 200 m fra...
250
10
5
Sommerhus Desenzano Del Garda 267265IT
Sommerhus Desenzano del Garda - 6 personer
Elegant ferielejlighed på tredje sal i en ejendom med elevator, med skøn udsigt over...
100
6
2
Sommerhus Gardone Riviera 174709IT
Sommerhus Gardone Riviera - 6 personer
Denne lejlighed, i en bygning med udsigt over Gardasøen, ligger i gågaden i Gardone...
125
6
2
Sommerhus Lazise 264631IT
Sommerhus Lazise - 7 personer
Skønt feriehus på tre etager der ligger ved den østlige del af Gardasøen, på en...
300
7
3
Sommerhus Lago di Garda - 7 personer
Charmerende moderne villa med pool, beliggende i et boligområde kun få minutter fra...
150
7
3
Sommerhus Lezzeno - Lago di Como - 5 personer
Få kilometer fra det fortryllende Bellagio ligger dette enfamiliehus på en bakke, med...
110
5
3
Sommerhus Salò 189812IT
Sommerhus Salò - 4 personer
Fra terrassen i denne smukke lejlighed på første sal (med elevator), kan du nyde en...
80
4
2
Sommerhus Piacenza - 6 personer
Ferielejlighed i en ejendom fra det 19. århundrede i omegnen af Lodi. I stueplan er der...
148
6
2
Sommerhus Manerba del Garda - 7 personer
Moderne feriehus med friluftsbad i nærheden af Manerba del Garda i et beboelsesområde...
150
7
3
Sommerhus Piacenza - 4 personer
Dette originale feriedomicil var oprindeligt et væksthus, nu med fælles swimmingpool,...
102
4
-
Sommerhus Manerba del Garda - 7 personer
I nærheden af Manerba del Garda i et beboelsesområde få minutter fra Gardasøen...
150
7
3